Tjänster

Golvläggning, slipning och service

Vi erbjuder ett antal byggtjänster inom golv och måleri. Här kan du läsa mer om våra tjänster:

Golvläggning

Med hjälp av våra erfarna golvexperter kan vi hjälpa dig att lyfta ditt hem med ett nytt och fräscht golv. Med åren slits och skadas golvet och behöver till slut bytas ut. Vi har stora kunskaper om olika golvtyper och hjälper gärna till med rådgivning så du får ett passande golv utifrån dina erfarenheter. När man byter ett golv får hela rummet en ny karaktär och känsla.

Golvslipning

När ett golv av hög kvalitet har ytliga och lättåtgärdade skador går det utmärkt att slipa om det för att det ska bli som nytt. Vi har stor kompetens av golvslipning av olika golvtyper. Hör av dig till oss för en golvslipning.

Ytbehandling

Alla golv behöver någon form av underhåll med åren. Trägolv behöver med tiden ytbehandlas med till exempel olja, lack eller hårdvaxolja. Det ger golvet ett skyddande lager och en snygg finish. Det passar bra att göra på ett äldre golv eller efter en golvslipning.

Måleri & tapetsering

På företaget har vi även kompetens att utföra måleriuppdrag och tapetsering. Vi har gedigen erfarenhet och kunskaper att måla och tapetsera så tveka inte på att höra av dig till oss när du vill renovera.

Oavsett vilken tjänst du är intresserad av är du välkommen att kontakta oss!

golvslipning trappslipning

En pålitlig och erfaren golvläggare